top of page

RESTAURANT DE WANDELAAR

Project_ijzersterk20131107_0160.jpg
Project_ijzersterk20131107_0153.jpg
Project_ijzersterk20131107_0166.jpg

Met lichte kleuren en nieuwe verlichting kreeg restaurant De Wandelaar een compleet nieuw, fris uiterlijk. De sfeer van het prachtige oude pand waarin dit restaurant is gevestigd bleef uiteraard in tact.

Ook kwam er door het hele restaurant nieuwe moderne verlichting, alleen de drie prachtige oude hangende lampen bleven behouden, zij passen heel mooi bij de leeftijd van het pand.

De wandbekleding, die mooie diepte heeft, is gemaakt door kunstenares Ellie Cashman.

De originele tegels bij de kachel werden behouden, het houtwerk werd wel een paar tinten lichter gemaakt. Er kwamen nieuwe comfortabele stoelen, in zwart en wit. Het ronde bankje stond er al, maar is geschilderd.

De handgemaakte bar kreeg nieuwe kleuren. Het blad werd heel licht gebeitst, het onderstel werd zwart geschilderd zodat het goed past bij het kleurpalet. Het hele restaurant kreeg zo een veel lichtere uitstraling. De linnen gordijnen werden vervangen door houten luiken.

De bovenverdieping van het restaurant kreeg een andere uitstraling: het thema was groen en natuur. Een witte vloer in combinatie met veel planten en een behang met palmbomen zorgen voor een fris interieur.

WHAT

Restaurant

WHERE

Haarlem

WHEN

September 2013

WEBSITE

Project_ijzersterk20150319_0161.jpg
bottom of page