top of page
Werkwijze

Mijn doel is om uw huis of werkplek zo persoonlijk en comfortabel mogelijk te maken. Een interieur moet passen bij de functie van de betreffende ruimte, maar bovenal fijn zijn om in te verblijven. Functionaliteit, eenheid, persoonlijkheid en verrassing zijn de kernwoorden van IJzersterk Interieurontwerp.

Eerste gesprek

In een vrijblijvend gesprek komen uw wensen aan de orde. Hoe wilt u wonen of werken? Wat is uw stijl? Wilt u één enkele ruimte aanpakken of het hele huis? Bent u al geholpen met alleen kleuradvies of een verlichtingsplan of gaat het om een grote verandering van uw interieur, een compleet nieuwe indeling? Bij IJzersterk Interieurontwerp is alles mogelijk! Tijdens het eerste gesprek zullen ook de betreffende ruimten bekeken worden.

Indelingsplan

Als er een nieuwe indeling gewenst is of als u een grote verandering in uw interieur wilt, kan er een  indelingsplan gemaakt worden. U ontvangt een handmatig schetsontwerp, waarin ook eventuele aanpassingen worden voorgesteld. Zodra u akkoord bent met dit schetsontwerp, volgt een tekening met de juiste indeling en maten.

Schetsen

Hoe gaat het er straks uitzien? Soms is het lastig om je daar een goede voorstelling van te maken. Een 3D tekening of perspectieftekening van de toekomstige situatie kan voor veel duidelijkheid zorgen. Deze tekeningen kunnen indien gewenst voor u gemaakt worden.

Stijl

Ik vind het belangrijk om een interieur persoonlijk te maken; een stukje persoonlijkheid in het interieur maakt het uniek. Om die reden kies ik wat betreft materialen, meubels en accessoires vaak voor een combinatie van oud en nieuw. Juist meubels en accessoires met een geschiedenis, met een verhaal, zorgen voor sfeer, ook in een modern interieur. Maar voorop staat natuurlijk altijd de smaak en stijl van degene die de ruimte gebruikt. Het moet een ruimte worden die bij ú past.

Anja Hesp

INTERIOR DESIGNER

_DSC7274.jpg

Brettney Vlieland

INTERIOR PHOTOGRAPHER

bottom of page