top of page

FASHION STORE RAIBU

Balie.JPG

Raibu is een bijzondere kledingwinkel voor vrouwen. De kledingstukken komen onder andere uit Japan, China en Zuid-Korea. De kleding wordt stuk voor stuk zelf uitgekozen en bij elkaar gezocht door de eigenaresse Sau-Han Wong. Hierdoor ontstaat een unieke collectie die sereen, smaakvol en kosmopolitisch is. Deze elementen zijn ook voor het interieur van belang.

Om een goed beeld te geven van hoe de nieuwe winkel er uit zou komen te zien heeft IJzersterk een 3D ontwerp gemaakt. Met dit ontwerp en met de materialen kwam het idee voor de nieuwe winkel steeds meer tot leven.

Wanneer je de winkel in loopt trekken de houten latten die de balie vormen meteen de aandacht. Ondanks de vele lijnen oogt het meubel rustig. Subtiel is ook het logo van de winkel verwerkt in het meubel. De winkel voelt sereen aan en is overzichtelijk. Een kleine oase waar je in kunt ontsnappen aan het gedruis van de Albert kuip markt. Onder de op maat gemaakte pergola voor de winkel staat een barista klaar voor een lekker kopje koffie tijdens het rondsnuffelen. De kleuren in de winkel zijn rustig en het zijn vooral de natuurlijke houtkleuren die opvallen. Naast de kleding dan natuurlijk.

WHAT

Fashion store

WHERE

Amsterdam

WHEN

Mei 2019

WEBSITE

bottom of page